نمایشگاه بین المللی مجازی میزبان خانه کتاب و ادبیات ایران

مدیر امور نمایشگاه‌های موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران با اعلام برنامه‌های این موسسه برای حضور در نمایشگاه‌های مجازی بین‌المللی کتاب در سال جاری اعلام کرد: این موسسه تلاش می‌کند در تمام نمایشگاه‌های بین‌المللی مجازی کتاب شرکت کند.

شیوا وکیل نسلیان در خصوص برنامه‌ها و شرکت در بخش مجازی نمایشگاه‌های کتاب خارج از کشور گفت: ما به حضور فعال در نمایشگاه‌های کتاب خارجی باور داریم و تمام همت و تلاش خود را به کار بسته‌ایم تا در صورت امکان در بخش مجازی و فیزیکی نمایشگاه‌های بین‌المللی کتاب به‌صورت هدفمند، شرکت کنیم.

وی ادامه داد: با توجه به شرایط حاکم بر جامعه جهانی متاثر از شیوع ویروس کرونا اکثر قریب به اتفاق نمایشگاه‌ها به‌صورت مجازی برگزار می‌شود و تمام تلاش ما این است که با برنامه‌ریزی دقیق و  مشارکت حداکثری آژانس‌های ادبی و ناشران ایرانی در بخش مجازی نمایشگاه‌ها، حضوری فعال داشته باشیم.

وکیل نسلیان افزود: در ماه جاری با هماهنگی‌ها و برنامه‌ریزی‌های انجام شده در بیست و هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب پکن (۵ تا ۹ مهر ۱۳۹۹) که نمایشگاه هوشمند نامیده شده‌است، با مشارکت تعدادی از ناشران و آژانس‌های ادبی شرکت خواهیم کرد. این نمایشگاه با مشارکت کوبا به‌عنوان کشور میهمان ویژه از هفته آینده آغاز به کار می‌کند؛ همچنین برنامه‌ریزی و ثبت‌نام در نمایشگاه‌های پیش‌رو ازجمله فرانکفورت، اندونزی، سئول، بلگراد و کابل ازجمله اقدامات انجام شده در این بخش است که در خصوص آن در روزهای آتی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

کتاب خلاصه مقالات و برنامه روزانه بیستمین کنگره اورژانس ها و بیماری های شایع طب کودکان

رونمایی کتاب حرف دل برگزار خواهد شد

کتاب خلاصه مقالات و برنامه روزانه نوزدهمین کنگره اورژانس ها و بیماری های شایع طب کودکان

پوستر نوزدهمین کنگره اورژانس‌ها و بیماری‌های شایع طب کودکان

ببخشید، برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید
فهرست